Presentkort massage stockholm

Sexleksaker för honom we wibe

sexleksaker för honom we wibe

We-Vibe är företagets som har tagit pars njutning till skyhöga nivåer - ända sedan april ! I april släpptes den första We-Vibevibratorn - som var den absolut första i sitt slag, och den första vibratorn som gav både henne och honom extra mycket stimulans under sexakten! Efter bara sex månader på marknaden. När du använder din We Vibe tillsammans med din partner kommer leksaken åt både klitoris, g-punkt och ger honom härliga vibrationer. Den är formad för att användas under samlag men fungerar självklart lika bra på egen hand. Leksaken kommer i silkeslent silikon och kan med fördel användas ihop med något av våra. Har du stiftat bekantskap med parvibratorn We-Vibe? Om inte, så är det på tiden att du gör det. Denna lilla sexleksak revolutionerade marknaden för sexleksaker när den såg dagens ljus We-Vibe uppfanns av det kanadensiska paret Bruce och Melody, som hade en önskan om att skapa en miljövänlig vibrator av hög.

Videos

We-Vibe 4 - marinasplace.eu

Sexleksaker för honom we wibe - free porn

Klitorisvibrator - We-Vibe - Touch ,00 kr. Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida. We-Vibe Sensations Unite Ej i lager 1  kr. Denna lilla sexleksak revolutionerade marknaden för sexleksaker när den såg dagens ljus We-Vibe Sync Köp 1  kr Ordinarie pris 1  kr.

Sexleksaker för honom we wibe - sexiga

Även denna har en fjärrkontroll, men även en förbättrad design och kraftigare vibrator. Båda vibratorerna samverkar för att uppnå största möjliga njutning och vibrationen har 6 olika vibrationsmönster dejtingsajter 50 svenska sex filmer går att reglera med den trådlösa fjärrkontrollen. Den revolutionerande serien av leksaker har tagit världen med storm och finns nu i en rad olika utföranden, färger, storlekar och prisklasser. Visa 16 per sida 24 per sida 32 per sida 48 per sida Alla per sida. We-Vibe passar också till sololek Men vi som inte har en partner? We-Vibe uppfanns av det kanadensiska paret Bruce och Melody, som hade en önskan om att skapa en miljövänlig vibrator av hög kvalitet och som ökade den sexuella upplevelsen för båda parter under samlag. sexleksaker för honom we wibe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *